top of page
IMG_6379.jpg

Teambuilding med instrumenter

Symfonisk Samarbejde:

Hvordan sikrer man at 250 medarbejdere der før var 2 afdelinger, nu skal spille sammen som en stor afdeling? Man sætter dem selvfølgelig til at spille sammen i et stort symfonisk orkester. 150 instrumenter: Trompet, tuba, guitar, saxofon, pauke, violin, cello, kontrabas samt et stort kor på 100 m/k. 8 topprofessionelle musikere er hyret til at holde sammen på det hele. Til dagen har jeg komponeret "The Novo Symfoni" i seks satser, skrevet over Novo's seks værdier. På den måde bliver teksten både vedkommende, og samtidig dejlig skør når man f.eks. synger værdien "responsible" som reggae. Musik er i en vis grad organiseret lyd. Derfor er symfonien også skrevet sådan så bare man kan få et trut ud af trompeten, vil det kunne bruges musikalsk. Om formiddagen lærer medarbejderne i grupper de forskellige lyde, som så sættes sammen om eftermiddagen til en symfoni. Den afsluttende koncert bliver optaget på CD og video.

 

Ovenstående er beskrivelse af hel dags symfonisk teambuilding. Det er også muligt kun at bruge en halv dag.

 

“I de 15 - 20 år jeg har været ansat på NOVO, er dette klart det bedste teambuilding vi nogensinde har lavet”

 

“Det fantastiske var at kl. 15.00, troede vi slet ikke at det kunne lade sig gøre. Men så til koncerten kl. 17.30 skete noget magisk: Det hele samlede sig, vi spillede et brag af en koncert.”

 

“Det største problem er nu: Hvordan kan vi nogensinde lave en samarbejdsdag bedre end denne?”

 

Symfonisk teambuilding har nu været afprøvet 15 gange for grupper mellem 9 og 250 medarbejdere. Hver gang med musik komponeret præcist til den pågældende afdeling.

Referencer.

bottom of page