top of page

“Jakob Høgsbro anvendelse af musik til teambuilding er helt i verdensklasse! Jakob er både meget musikalsk men besidder også store pædagogiske evner til på en helt, helt særlig dedikeret måde at få hele gruppen involveret. Jakob er en rolle model for at være engageret!”

Klaus Lund, Adm.dir, Stig Jørgensen & Partners A/S, 

 

“Det var en fantastisk god oplevelse, og vi var alle sammen meget begejstrede. Du gennemførte arrangementet med en enorm entusiasme og en energi, der fik os til at tro på, at vi kunne løfte opgaven i fællesskab. Det var teambuilding i særklasse og helt sikkert en af de formiddage, vi altid vil tænke tilbage på med et stort smil på læben. 

Mange tak for det!”

Conny Stjernholm, Dir., Sydenergi Salg A/S,

 

“Hej Jakob!

Jag vill än en gång tacka dej för en oförglömlig eftermiddag! ALLA var mycket nöjda. Förutom att vi fick sjunga tillsammans visade du på ett karismatiskt ledarskap som uppfyllde alla de positiva kriterier vi talat om under utbildningen, och lite till! 

Tusen tack!”

Eva-Lena Nelson, Universitetssjukhuset, Lund, Sverige,

 

“Alle her har været meget glade for dagen og særligt

din medvirken. Stor succes.”

Søren Gullich, Inspektør Fuglsanggårdsskolen,

 

“Kære Jakob,

Det var en sand fornøjelse, at komme i skole i dag - ALLE talte om, hvor fedt, det var i fredags - og jeg får TOTALT uforskyldt - roser og tak for det fantastiske arrangement. Dem vil jeg hermed give videre til rette ejermand:

Har nok talt med 90% af de medvirkende i dag, som alle er kommet hen for at takke mig?? - Det må være fordi du ikke er der, så de kan takke dig - og tak har de brug for at give. Alle vælter om sig med superlativer om, hvor fantastisk du var/er - om din professionalisme, smittende begejstring, og dine pædagogiske evner, og om hvor godt de synes, resultatet er blevet.

Du var også inspektørens indgangsbøn til lærermødet i dag: "Den positive, opmuntrende og begejstrede tilgang du havde til os, gjorde os bedre, sikrere på os selv og fik os til at præstere det ypperste. Det kunne vi godt med held føre over på vores tilgang til elever - også de skæve (Han mener åbenbart, nogle af vi lærere er lidt skæve ;-) Det er vi heldigvis også..)

Kort sagt - det var virkelig et hit, og jeg har hørt om mange ægtemænd og - kvinder, der er blevet opfordret til at hyre dig til deres arbejdsplads, så tilbudene bør vælte ind nu. Glæd dig."

Turid Linga, Virum Skole, 

 

“Vi benytter teambuilding i mange sammenhænge som værktøj til at styrke vores kultur. Derfor har vi også prøvet alt fra overlevelsesture til pskylogiske profiler. Men sjældent har vi haft så stor succes med et arrangement, som da Jakob Høgsbro dirigerede os igennem en række musikalske kompositioner relateret til vores hverdag. At være sammen med sine kolleger om at skabe et musisk værk (som blev indspillet på CD og senere "udgivet" til alle) var en sjov og stemningsfuld oplevelse, som også føjede en ny dimension til det samarbejde, vi har med hinanden til daglig. For der kan drages mange paralleller mellem musikkens verden og vores - og det gjorde Jakob Høgsbro i særdeles overbevisende stil!”   

Heidi F. Christensen, Executive Assistant, NNE (Novo Nordisk Engeneering), 

 

”The best teambuilding in town”

Jody Pohly, Microsoft Business Solutions, HR, 

 

“Kommunekemi havde Jacob Høgsbro på programmet som optakt til sommerens personalefest. Omkring 100 medarbejdere med blandt andet smede, elektrikere, 3 F’ere og administrative medarbejdere øvede og indspillede på CD det af Jacob komponerede korværk: ”The Gospel of Destruction and Production”.

Med sin store udstråling, insisteren på at I-kan-gøre-det-bedre-endnu samt et stor talent for show og underholdning fik Jacob givet os en times uforglemmelig samvær. Det var underholdning, det var et utraditionelt kick-off til en fest, det var teambuilding, og det var i kraft af den til lejligheden forfattede tekst et redskab til at understrege nøgleordene i Kommunekemis nye mission og vision.

Der har ikke været andet end positive tilbagemeldinger på denne start på festen: ”hvor var det sjovt, hvor var det en god oplevelse, og hvor var ham Jacob god til at få os med.” Jeg kan varmt anbefale Jacob Høgsbro til andre virksomheder.”

Carsten Fich, adm. direktør Kommunekemi a/s. 

 

“Kære Jakob,

Tak for din indsats i går. Som du sikkert kunne fornemme blev det rigtig godt modtaget og vi er rigtig stolte af os selv......

Meget, meget flot!

Jeg tror vi vender tilbage inden så længe, så vi kan snakke om at gøre noget lignende for hele "hovedkvarteret" i Borgergade.”

Lars Juul Nielsen. Head of HR, Mellemfolkeligt samvirke, 

 

“Kære Jakob

Endnu en gang 1000 mange tak for sidst. En stor stor oplevelse...og det var en fornøjelse at høre Cd'en næste morgen ved undervisningens begyndelse.”

Karin Guldberg, personalekonsulent, Personalerådgivningen, Allerød Kommune,

 

“Dear Jakob -

Just wanted to thank for a fantastic workshop - all attendants were thrilled and we have got lots of good feedback from all. As I anticipated rightly - the scientists they revealed lots of their personality through the music.

Thanks and will be in contact with you again if alike event becomes relevant.

Best regards”

Ralf W. Ackermann, International Medical Manager, Scientific Relations, Novo Nordisk A/S

 

“Dear Jakob,             

Thanks a lot for the recorded CD, received to day, from SMA Musical WorkShop . 

A very good and inspiring moment : how much a leader can obtain from a group !!! 

See you in the future I hope. “

Best regards

Jean Claude NORRE, Novo Nordisk Production S.A.S, F-28002 Chartres, France,

 

“Kære Jakob

Tusind tak for en fantastisk oplevelse den 31. marts. Det var på alle måder en succes. Om eftermiddagen lagde vi op til debat om leveregler. I planlægningsgruppen havde vi lavet en sketch og lagt op til at grupperne skulle være kreative med deres tilbagemeldinger. Og det var de så. Både små sange og sketches så vi. Det tror jeg I har en stor del af æren for. En dejlig dag med en god stemning.

Jeg håber, at jeg får mulighed for at høre jer igen en anden gang. Hils dine kolleger, og sig tak for en rigtig god oplevelse.”

Mange venlige hilsner

Helle Kaas Schmidt, TC 4, Arbejdstilsynet Århus, 

 

“Kære Jakob, 

Tusind tak for cd´en - den er super!!  Ja, det synes vi da selv og man har vel lov til at være lidt selvfed bare en gang imellem??!!

Du er simpelthen blevet et hit i Resen og det er sjovt som folk bliver ved med at vende tilbage til sætninger du har brugt... 

Håber alt er vel hos dig og din familie - endnu en gang tak for en fin dag - håber vi får mulighed for at arbejde sammen en anden gang!”

Vivi Rasmussen, Leder af Resen Daginstitutioner, 

 

“Jakob

Här kommer nu sent om sider några rader som jag hoppas ska hjälpa dig att ordna mer affärer i Sverige. Jag ställer gärna upp som referens om du har ehov av en sådan.

Hoppas din rygg är bättre och att vi ses snart igen gör /

Magnus

ps Kind of Blue, allra helst Freddie Freeloader har fått en renessans och snurrar i min cd-spelare dagarna i ända ds”

-----------------

Stort tack Jakob för en fantastisk upplevelse!

I samband med Studentlitteraturs personaldag i augusti ledde Jakob Högsbro hela företags personal i en musikalisk teambuilding-aktivitet.

Majoriteten av de 120 personerna på plats hade ingen erfarenhet av att sjunga i kör, och flera av oss undrade hur aktiviteten skulle avlöpa.

Resultatet var fantastiskt! Utan undantag var alla nöjda och exalterade av erfarenheten.

Jakob ledde oss med säkerhet och humor genom de för tillfället komponerade musikstyckena. Jag har fortfarande svårt att förstå hur han på endast två timmar fyllda av skratt lyckades få oss att samstämmigt ta oss igenom och spela in en egen CD.

Jag, och många med mig på Studentlitteratur, hoppas på att få möta och samarbeta med Jakob igen.

Magnus Pettersson Roos, Affärsområdeschef, Studentlitteratur AB, Lund, Sverige

“Jakob!

Ett mycket stort tack för i torsdags! Ditt inslag på vår personaldag var kolossalt uppskattat. Det var så roligt att se att alla människor lämnade lagret med ett leende på läpparna. Och det leendet satt kvar också dagen efter! Jag har bara hört positiva omdömen. Alla hade verkligen kul. Nu ska vi mångfaldiga cd:n så att alla får var sitt exemplar.”

De bästa hälsningar

Karin, Studentlitteratur, Lund, Sverige, 

 

“Jakob Høgsbro. Fødevareministeriets medarbejdere husker ikke navnet. Men de har et klart billede af en energisk og medlevende saxofonist, der en eftermiddag i september fik omkring 75 embedsmænd til at lukke op for den fornuftige overflade for i fællesskab at skabe en enestående smuk oplevelse. Atriumgårdens høje rum blev fyldt med rytmer og klange, som aldrig før er blevet sluppet løs i en forvaltning, som på sin vis gerne vil være moderne, men som ikke rigtig kan slippe sin karakteristiske stivhed. Men det lykkedes den eftermiddag i september. Der blev brudt grænser på en fin måde.

Jakob Høgsbro optrådte med venlig og effektiv autoritet som vores guide gennem musikhistorien. Hans musikalske viden og evner skabte respekt og tillid i gruppen. Man åbnede sig langsomt i et tempo, som den enkelte selv kunne bestemme. Hvorefter gruppen forsigtigt lod sig drive ind i et mystisk rytmeunivers. Og i den verden opstod en flot følelse af fællesskab. 

Jakob Høgsbro kan varmt anbefales.”

Mads Kolte-Olsen, Fødevareministeriet.

Musikalske samarbejdskurser for flg. virksomheder med symfoniske instrumenter:

  • Novo Nordisk 8x, op til 250 medvirkende

  • Coloplast

  • Høiberg.com,

  • Silkeborg, Hillerød, Ballerup, Gentofte, Allerød, Frederiksberg musikskole

 

Musikalske samarbejdskurser i følgende lande:

  • Tyskland x 3, Holland, Italien, Sverige x 4

 

Musikalske samarbejdskurser for følgende virksomheder:

  • Maersk, Nationalbanken 7x, Novo Nordisk 50x, Coloplast 7x bl.a. i Tyskland, Rambøll, Azelis, Statoil, SAS, BRF Kredit 2x,Kommune Kemi, Universitets Sjukhuset i Lund, KL Delegeret møde (2500 deltagere), Nycomed, KPMG 2x, NNE, NCC, Nordea 2x, Studentlitteratur i Lund, Bank Invest 2x, Velux, NOVOZymes, Danfoss, Microsoft Business solutions 3x, TDC 2x, E2, MT Højgaard, Louis Poulsen 2x, FTFA, Job DK, Epos, Mellemfolkeligt Samvirke 5x bl.a. i Tanzania, TC4, 3F Thy/Mors, Post Danmark 2x, Århus Byråd, Fødevare Ministeriet, Claus Bjarrum Arkitekter, Gladsaxe Ungdomsskole, Forbrugerstyrelsen, Stig Jørgensen og Partner, Aegis Media, Hvidovre Hospital, Udlændinge Styrelsen 4x, Navicom, Strålfors, Moment, Syd Energi, Nordvestsjællands Energi 3x, Sydfyns Energi,DLF/A, DJØF 3x, GEUS, HOH vandforsyning, Alsiano, Nuevolution, Nordisk flyforsikring A/S, Ementor, BST Øresund, Arbejdsmiljø Centret, Endrup skole distrikt, Skovshoved Skole, Lillerød Skole, Montebello Plejehjem, Fuglsangårdskolen, Tuse Skole, Hummeltofteskolen, Toftegårdsskolen, Trekroner Skole, Virum Skole, Nr. Jernløse Skole, Dagplejen i Fredensborg, Allerød Kommune, Trongårdsskolen, Helsingør Stift, Hillerød Kommune, Gladsaxe Kommune 2x, 3x Erhvervsaktive hørehæmmede samt CI brugere og mange, mange andre.

bottom of page