Jakob Høgsbro

 

"Jakob kan noget med sit overlegne musikalske og pædagogiske talent, kombineret med en hyggelig tilgang, hvor han formår at møde alle i øjenhøjde. Musikalsk teambuilding gennem korsang, der styrker følelsen af samklang og glæde ved fællesskabet i en grad så alle 80 kolleger går rundt og smiler gladere til hinanden i flere dage derefter".

Charlotte Slente, Udenrigsministeriet


Lyd, energi, detalje, helhed, sammenspil og formidling er mit univers. Eller kort sagt: Musik.


Jeg er dedikeret til at få det bedste frem i folk. Det at give folk en oplevelse af at de pludselig kan mere end de selv troede var muligt, er noget af det bedste jeg ved.


Metoden er at lytte. Som publikum eller deltager. Som sanger eller instrumentalist. Som amatør eller professionel.


Det spændende for mig er alsidigheden: Som dirigent, saxofonist, komponist, stævneleder og teambuilder er der mange bolde i luften. At bringe energi, dedikation og engagement ind i hvilken som helst musikalsk opgave, og samtidig få et smukt, spændende, struktureret og musikalsk resultat ud af det, er mit varemærke.“Tusind tak for en super god og oplevelsesrig dag i går.

Jeg er meget imponeret over din professionalisme, gode humør, samt det overskud der gør, at du fuldstændig kan styre over 400 vilde 4. klasses elever gennem en musikalsk rejse!”

Casper Jensen, Billund Ungdoms og musikskole.


“Der findes oplevelser, der findes gode oplevelser og der findes fantastiske oplevelser. Fantastiske oplevelser er overraskende og uventede. Det er oplevelser, som opleves sammen med andre i muntert lag. Er en sådan oplevelse så også musikalsk – ja; så har man den fantastiske oplevelse, vi fik foræret i dag. Stor, stor tak.”

Mette Holstein, Furesø Autisme og ADHD center


“...min dybeste respekt for Jakob Høgsbro”.

Michael Bojesen, dirigent.


“Musikalsk teambuilding i verdensklasse og rollemodel i engagement.”

Klaus Lund, adm. dir. konsulentfirmaet Stig Jørgensen & Partner A/S.


“Musikken vi lavede sammen er dælme fed! Tænk hvad man kan udrette på 50 minutter :-) - når bare man er sammen og har den sejeste dirigent! Tak!”

Henriette Hansen, Innovation Consultant, Scion DTU


“.. som en sand stormester i kæmpeevents har Jakob Høgsbro guidet os alle igennem et enestående projekt, som kun Jakob Høgsbro kan.”

Peter Westh, musikskolechef Fredensborg Musikskole