Jakob Høgsbro

 

Lyd, energi, detalje, helhed, sammenspil og formidling er mit univers. Eller kort sagt: Musik.


Jeg er dedikeret til at få det bedste frem i folk. Det at give folk en oplevelse af at de pludselig kan mere end de selv troede var muligt, er noget af det bedste jeg ved.


Metoden er at lytte. Som publikum eller deltager. Som sanger eller instrumentalist. Som amatør eller professionel.


Det spændende for mig er alsidigheden: Som dirigent, saxofonist, komponist, stævneleder og teambuilder er der mange bolde i luften. At bringe energi, dedikation og engagement ind i hvilken som helst musikalsk opgave, og samtidig få et smukt, spændende, struktureret og musikalsk resultat ud af det, er mit varemærke.
“Der findes oplevelser, der findes gode oplevelser og der findes fantastiske oplevelser. Fantastiske oplevelser er overraskende og uventede. Det er oplevelser, som opleves sammen med andre i muntert lag. Er en sådan oplevelse så også musikalsk – ja; så har man den fantastiske oplevelse, vi fik foræret i dag. Stor, stor tak.”

Mette Holstein, Furesø Autisme og ADHD center


“...min dybeste respekt for Jakob Høgsbro, og den koncert i mørke han og DR Pigekoret gav...”.

Michael Bojesen, dirigent.


“Dit musikalske teambuilding-indlæg var ganske enkelt i verdensklasse! Jeg har aldrig før set 190 medarbejdere på tværs af tre lokationer more sig og samarbejde i samme grad, som det jeg var vidne til i dag. Respekt!”

Klaus Bundgård, journalist, Scriptas.


“Musikalsk teambuilding i verdensklasse og rollemodel i engagement.”

Klaus Lund, adm. dir. konsulentfirmaet Stig Jørgensen & Partner A/S.


“.. som en sand stormester i kæmpeevents har Jakob Høgsbro guidet os alle igennem et enestående projekt, som kun Jakob Høgsbro kan.”

Peter Westh, musikskolechef Fredensborg Musikskole